Om Mig

Velkommen til min verden 

For det første vil jeg starte med at sige velkommen til min side!

Mit navn er Janni og jeg er mor til 2 skønne men skøre unger og gift med en helt fantastisk mand.

Min side omhandler kun den plantebaseret mad verden, fordi det er der jeg elsker at bevæge mig indenfor. I 2014 valgte jeg at gå fra vegetar til 100% plantebaseret og fik hurtigt overbevist min lille familie at det var en super god ide! Da jeg i sin tid startet som vegetar og i 2014 som plantebaseret, var det en smule udfordrende at finde opskrifter og råvarer OG ALT SKULLE LAVES FRA BUNDEN. Det var både udfordrende men også virkelig en styrke fordi jeg skulle finde andre måder at tænke på, fordi min familie stadig gerne ville have noget der lignede den kost de spiste før. Jeg har siden lavet en masse forskellige ting i mit arbejdsliv, men jeg vender altid tilbage til mad som mit fokus.

 

Jeg er helt vild med de farvefulde kreationer man kan lave af planter og jeg elsker at finde nye spændende måder at bruge dem på, så maden bliver spænde, smuk og sjov.

Min pointe med at lave denne side er at vise dig/jer, hvor utrolig en plantebaseret kost kan være og jeg håber at du/I bliver inspireret til at springe ud i at prøve opskrifterne.

Det jeg høre allermest er at det er overskueligt og svært at skulle omlægge sin kost til plantbaseret, så dette er et forsøg på at hjælpe med at gøre det mere overskueligt.

 

En sidste lille ting… nogle af opskrifterne er på engelsk og det er fordi jeg er ved at lave den om til dansk. Jeg har før arbejdet på engelsk fordi det var der sprog de fleste jeg arbejdede med talte, men det er jeg langsomt ved at ændre på nu.

 

Rigtig god fornøjelse og massere af kærlighed til dig

Janni